Ben jij al klaar voor december 2015 in Suriname?

December in Suriname zijn..wie wil dat nou niet? Het koude Nederland verlaat je lekker voor het warme, gezellige Suriname. Heerlijk toch?

Vanaf het moment dat je op Schiphol bent en naar de gate gaat begint je vakantie eigenlijk al. In het vliegtuig wordt je begroet door de aardige stewardessen van SLM , KLM of TUIFLY; een fijn voorproefje van Suriname.

Na een reis van 9 uur kom je aan op Zanderij en van daar is het ongeveer een uur rijden naar Paramaribo, de hoofdstad.

Suriname 2015, wat kun je verwachten?

Rond de feestdagen zijn er veel feestjes in Paramaribo. Je verveelt je geen moment en overal op straat hoor je muziek. In de binnenstad, aan de waterkant en het gebied rondom hotel Torarica vindt je vooral de gezellige drukte en feesten de mensen tot in de late uurtjes.

Evenementen in Paramaribo

In deze periode komen er ook vaak artiesten van Nederland over. Zo zijn Zonnebloem, La Rouge, Jan Smit, Nick & Simon, Ryan Marciano & Sunnery James, Eva Simons maar een paar voorbeelden van de artiesten. Los van deze feesten zijn er natuurlijk ook andere dingen te doen in Suriname rond deze tijd. Zo zijn er bijvoorbeeld altijd leuk uitstapjes die je kunt boeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan White Beach, Berg & Dal, Colakreek, Nickerie.

Voor lekker eten ga je naar blauw grond en als je lekker een dagje wilt zwemmen in een mooie omgeving ga je naar Hotel Torarica, Hotel Jacana, Marriot of Residence inn.

Bekijk hier de goedkoopste tickets

 
check hier de actuele ticketprijs