Hotels in Suriname

Heb je je ticket naar Paramaribo al geboekt? Nu alleen nog een hotelkamer vinden in het zonnige Suriname.
Suriname heeft in alle categorieën hotels. Van het luxe vijf-sterren hotel Torarica tot het rustige 3 sterren Eco Resort.

Goedkoop hotel Suriname

Boek via Ticket Suriname altijd de goedkoopste kamers in Paramaribo. Bepaal je keuze voor jouw hotel in Suriname aan de hand van faciliteiten zoals zwembad, ontbijt, gym, wifi en nog veel meer.Booking.com

 

De beste hotelkamers in Suriname

Als je de beste deal wil voor een hotelkamer, kun je beter online boeken omdat je dan niet te maken heb met boekingskosten die reisbureaus je vragen. Online betaal je veilig en snel met creditcard, PayPal of iDeal (internetbankieren).

Hoewel het massatoerisme Suriname gelukkig nog niet heeft bereikt, wil dat natuurlijk niet zeggen dat er geen hotels zijn in Suriname. Integendeel, Suriname beschikt over steeds meer hotels van prima kwaliteit. Van simpele 3 sterren accommodaties tot luxe 5 sterren hotels.

Vier- en vijfsterren hotels in Paramaribo

De hoofdstad van Suriname heeft een paar mooie viersterren hotels:

Hotel Torarica Resort & Casino

hotel torarica suriname boek
Dit viersterren hotel ligt op een mooie locatie aan het water. In dit hotel ga je je geen minuut vervelen. Zo hebben ze een zwembad, tennisbanen, fitness, verschillende restaurants en live entertainment. Het hotel heeft een goede ligging voor de mensen die lekker van de drukte houden. In de omgeving vindt je namelijke verschillende restaurantjes, barretjes en clubs. Lees hier meer over dit prachtige hotel.

Wil je nog een trapje hoger gaan en nog meer luxe?
Royal Torarica is namelijk het meest luxueuze en prestigieuze hotel dat Suriname te bieden heeft. Als alles bij jou altijd over the top moet, overweeg dan zeker even het naastgelegen Royal Torarica.

royal torarica suriname boek

Drie sterren hotels in Paramaribo

Queens hotel
Dit nette drie sterren hotel ligt aan de overkant van de Torarica hotels en heeft ook echt een goede ligging. Middenin het centrum en heeft alles wat je van een drie sterren hotel mag verwachten: nette kamers, goede ligging, gym en vriendelijk personeel. Lees meer over Queens hotel.

queens hotel suriname paramaribo

Bekijk hier de goedkoopste tickets

check hier de actuele ticketprijs

Of boek direct met de KLM

Bewaren