Voor 645 euro via KLM een ticket naar Suriname

KLM ticket Suriname

De zomer van 2016 ligt op de loer en de aanbiedingen van vliegtuig maatschappijen vliegen je om de oren. Ook voor Suriname dus. Hieronder een overzicht van de vliegticket prijzen voor de zomer van 2016:

Mei.
In mei is het officieel nog geen ‘zomervakantie’ maar mocht je alvast iets eerder de zonnestralen van Paramaribo willen opzoeken is mei een geschikte periode. Vooral als je de vakantiegangers vanuit Nederland wilt ontwijken. In mei vlieg je al vanaf 590,- euro naar Suriname met KLM.

Juni.
In deze maand hebben sommige scholen al zomervakantie en begint de drukte naar Suriname. Via Schiphol vlieg je met KLM binnen 8 a 9 uur naar  de prachtige parel van Zuid-Amerika. In juni vlieg je al vanaf 645,- euro naar Suriname met KLM.

Juli.
Dit is de drukste periode om de vliegen en ook de meest populaire maand van de zomer. In deze periode zijn er ook veel activiteiten. Denk hierbij aan festivals, feestjes. Je kunt natuurlijk ook de drukte ontwijken door het prachtige binnenland te bezoeken. In juli vlieg je al vanaf 745,- euro naar Suriname met KLM.

Augustus en September.
Aan het einde van de zomervakantie beginnen de eerste Nederlandse toeristen al weg te gaan en zal de drukte iets minder zijn. In augustus of september heb je al vanaf 645,- euro een vliegticket.


Ben jij er al over uit?

Een ticket naar Suriname kost je in de zomer van 2016 gemiddeld 645 euro. Een mooie prijs voor een nog mooiere bestemming. Boek dus vandaag nog jouw KLM ticket naar Suriname.

check hier de actuele ticketprijs

Bewaren