Tui fly

Nieuw! Vlieg met TUI fly naar Suriname

Per 1 juli 2017 vliegt Tui fly  elke maandag met de Boeing 787 Dreamliner naar Paramaribo waar je vakantie in dit avontuurlijke land kan beginnen… In Suriname ga je letterlijk en figuurlijk buiten de gebaande paden. De jungle, die de Surinamers gewoon het bos noemen, is absoluut indrukwekkend en een must-do!

Wat deze vlucht speciaal maakt, is dat je ook via Curaçao terug kunt vliegen. Zo kun je je fascinerende vakantie afsluiten met een aantal dagen of een weekje strand. Zowel in Suriname als op Curaçao hebben we prachtige accommodaties.

Surinam Airways

De vluchten voeren we uit in samenwerking met onze partner Surinam Airways. Vanaf april 2017 vlieg je op maandag en zaterdag met de A340 van Surinam Airways. Vanaf juli 2017 komt daar een derde vlucht bij. Dan vlieg je op maandag met de Boeing 787 Dreamliner van TUI fly. Op alle vluchten, zowel bij TUI fly als Surinam Airways, is 25 kilo ruimbagage toegestaan. Aan boord krijg je een warme maaltijd en snacks, en als we naar Amsterdam vliegen, ontbijt. Ook de drankjes en het entertainment zijn inbegrepen.

Ontdek Suriname

  • Ontdek de ongerepte jungle per korjaal
  • Bezoek de plantages in Commewijne met de fiets
  • Bezichtig de forten in Paramaribo
  • Kom tot rust in één van de fijne resorts aan de Suriname rivier
  • Geniet van de heerlijke Surinaamse keuken
  • Mogelijkheid tot verlenging op Curaçao

Reiscomfort bij TUI

Vliegen zoals je dat wil, het kan bij Tui fly. Tijdens je reis voorzien we je graag van alle gemakken. Daarom biedt Tui fly verschillende extra services aan. Je regelt ze van 30 dagen tot 5 uur voor vertrek. Dat kan online of via het reisbureau. Boek bijvoorbeeld alvast je persoonlijk entertainment of reserveer een stoel en check online in.

Zitcomfort en service

Tui fly heeft met Economy, Comfort, en DeLuxe Class drie verschillende klassen voor verschillende wensen.
U stelt uw eigen vliegticket samen en betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Vlieg je DeLuxe én in de Dreamliner, dan heb je maar liefst 106 centimeter beenruimte. En je kunt ook nog eens 40kg aan ruimbagage meenemen.