Blog

Ophalen wegbrengen Schiphol

25 / 100

Het komt bij iedereen wel eens voor dat je iemand moet wegbrengen of ophalen van Schiphol. Kennissen, vrienden of familie gaan bijvoorbeeld op vakantie en hebben even een lift nodig naar Schiphol. Of iemand komt terug van een verre en lange reis. Dan wil je diegene natuurlijk verrassen door hem of haar op te halen bij Schiphol. Maar waar laat je in de tussentijd de auto?

Per 1 oktober 2017 verandert parkeren op Schiphol.De garage P2 verdwijnt om daar plek te maken voor een nieuwe pier en terminal. Wat verandert er?

Parkeergelegenheid voor korte tijd

Er is een parkeergelegenheid te vinden bij Schiphol waar je met de auto kunt staan voor een korte tijd. Op P1 kort parkeren kan er vanaf 1 oktober maximaal 48 uur worden geparkeerd. Op P1 parkeren is reserveren niet nodig en je bent 3-6 minuten op loopafstand van de terminal. Dit is dus de beste plek om iemand op te halen of weg te brengen.

  • Perfect voor korte reizen van een paar uur tot maximaal 48 uur
  • Parkeer op loopafstand van de vertrekhallen ( 3-6 minuten)
  • Beste plek om reizigers op te halen of weg te brengen

Op P3 lang parkeren kun je voor 3 dagen of langer al parkeren voor 45 euro voor 3 dagen en sta je binnen een kwartier in de vertrekhal. De gratis pendelbus vertrekt elke 10 minuten dus ben je altijd op tijd. Op P3 Lang Parkeren ( voorheen Smart Parking) kun je onoverdekt of in de garage parkeren. Dit is de voordeligste parkeerplek op Schiphol.

Ophalen of wegbrengen

Kort parkeren Schiphol om bijvoorbeeld iemand weg te brengen of op te halen is niet gratis.

Een zakelijke reis

Het kan zijn dat je voor het werk voor slechts 2 dagen naar het buitenland moet. Het is dan mogelijk om te kiezen voor Schiphol P1 kort parkeren. Zo kun je voor een aantrekkelijk bedrag de auto tot en met 2 dagen parkeren bij Schiphol.

P6 Valet Parking

Per 1 oktober 2017 introduceert Schiphol Parkung een nieuw valet product, namelijk P6 Valet Parking. Hiermede is Holiday Valet Parking komen te vervallen. Vanaf 3 dagen parkeren. Reservering is noodzakelijk.Op slechts 2 minuten loopafstand van de terminal. En Valet Parking betekent dat “wij” jouw auto parkeren.

2.6/5 - (5 stemmen)

Ook best interessant...