Blog

Ticket Suriname laagseizoen

58 / 100

Vliegen in het laagseizoen naar Suriname? De prijzen van de tickets zijn dan stukken lager en zo kun je in deze periode bijvoorbeeld al een ticket kopen vanaf 449 euro.

Ticket laagseizoen Suriname

Over het algemeen is een ticket naar Suriname niet goedkoop. Over het jaar gemeten kost een ticket gemiddeld ronde 800-1000 euro. Dit weerhoudt echter niet de toestroom naar dit mooie land, want jaarlijks vliegen er duizenden mensen over de hele wereld naar Paramaribo in Suriname. De mooie natuur, het warme volk en het lekkere eten zijn zomaar een van de punten die dit land zo populair maakt.

Wanneer je de keus maakt om naar Suriname te vliegen heb je natuurlijk te maken met laagseizoen en hoogseizoen. Het hoogseizoen is in de zomer- en kerstvakantie; het laagseizoen zijn de periodes hiertussen. Zo kun je bijvoorbeeld in februari tegen een lager tarief vliegen en zit je voor een relatief lage prijs al in dit prachtige land.

Ondanks de hogere prijzen in het hoogseizoen, trekt Suriname ook in deze periode veel toeristen. Wil je liever tegen een lager tarief vliegen adviseren wij om in het laagseizoen te vliegen. SLM , KLM  en vooral TUI Fly  hebben dan meestal ook aantrekkelijke acties. Je kunt ook checken op CheapTickets of op Tix

Wanneer is het hoog/laag seizoen?

Hoogseizoen in Suriname is in de periode van 20 juni tot 19 augustus en de tweede week december tot tweede week januari.

Alles wat daarbuiten valt is laagseizoen en ook in deze periode is het de moeite waard om het prachtige land te bezoeken. Helemaal als je tripjes naar het binnenland wil maken. Wat dacht je van Bronsberg, Stone island, Raleighvallen, Berg & Da, de Blanche Marie watervallen en zo zijn er nog talloze verschillende uitstapjes. Suriname wacht op jou!

4.9/5 - (109 stemmen)

Ook best interessant...